Събрахме различни експертни съвети. Надяваме се да сме били полезни на екипа на Дядо Коледа. Сега имаме няколко блиц въпроса към експерти, които поради факта, че вече помагат на Дядо Коледа не успяхме да хванем за дълго интервю.  Eто какво ни споделиха те:

Крис Георгиев- отдаден  да вдъхновява хората да стават предприемачи.
Попитахме го: Какво би поискал да донесе Дядо Коледа на всички, които сега започват своя бизнес?

На всички, които започват своя бизнес пожелавам Дядо Коледа да донесе хиляди клиенти на продукта услугата. Защото както се казва твоите клиенти са най-добрия ти инвеститор.

 

Пламен Русев - човекът, за когото няма тайни в онлайн мрежите и човекът, който познава в детайли властта на хората в тези мрежи.
Попитахме го: Коя власт е по-силна – на хората или на Дядо Коледа?

Разбира се, че властта на Снежанка и на женската част от “Властта на хората” е по-силна, защото Дядо Коледа съществува благодарение на тях. 

 

 

Орлин Тодоров - психотерапевт, който е отдаден да помага на децата и техните родители да намерят пътя към себе си и един към друг.
Попитахме го: Какво може да направи Дядо Коледа, за психичното си здраве?

Да отиде на психоанализа, за да се справи с вътрешното противоречие, че Дядо Коледа не е реален и все пак е толкова истински. 

Явор Веселинов - ветеринар по професия, писател по призвание. Автор на книгите “Самоубийци”, “Ноември” и “Сънища”.
Попитахме го: Какво би посъветвал Дядо Коледа, така че елените му винаги да са в най-добрата си форма?

Бих го посъветвал да се консултира с добър ветеринарен лекар, който не е загубил вярата си в приказките! Защото елените са много важни. Тяхното гориво са детските мечти… и желания:)
А ако няма свой ветеринар, винаги може да ме намери в кабинета в Драгалевци.

Събина Панайотова - страхотен познавач на онлайн общностите, неотменна част от магията на TEDxNBU и поне толкова страстен защитник на животните, колкото Дядо Коледа защитава магията на Коледа. А и има специално отношение към мъжете с бради.
Попитахме я: 
Какво би поискала от Дядо Коледа за кучетата на улицата?

Бих го помолила да направи така, че всички кучета, които сега са на улицата да си намерят дом. Много ми се иска хората осъзнаят, че трябва да кастрират домашните си любимци и най-вече искам Дядо Коледа да направи така, че хората да не изхвърлят животни на улицата.

 

В книгата “Автобиографията на Дядо Коледа” се разказва за експертния екип, който седи зад нечувания успех на Дядо Коледа. Решихме да попитаме някои от най-страхотните имена в различни области в България, за да може Дядо Коледа още по-успешно да върши своята работа, а ние да се радваме на истинска Коледа – изпълнена с доброта и уют, и да му помагаме през цялата година.