Люба Медарова без съмнение е един от най-усърдните помощници на Дядо Коледа. Ето какво споделя на сайта на Kordella: “Когато създадох подаръчна къща КОРДЕЛЛА, не съм си и мислела, че седем години след началото 70 % от нашите клиенти ще искат да работят при нас, да са част от нашия вълшебен екип. И това ако не е признание!” Е, време е и Дядо Коледа да чуе нейните съвети. Ето какво я попитахме: Какво би сложила в кошницата, която да подариш на Дядо Коледа?

Люба Медарова: Професионално погледнато бих сложила неща, на които самият той да се зарадва: чифт чорапи топли- мъжете винаги ги губят, а и на Северния полюс е доста студено; бутилка ром – дори и елените биха се зарадвали; GPS- разбира се с въведени адреси на приятели (типично по-български).
Май звучи прекалено практично, но в тази криза е добре подаръците да са полезни. Дядо Коледа заслужава истински щедър и специален подарък, защото прави толкова много деца щастливи дори само с това, че съществува (според тях). Виждам го в очите на осемгодишният ми син, който продължава да му пише писмо всяка година и да поглежда с очакване и вълнение към небето в коледната нощ.


В книгата “Автобиографията на Дядо Коледа” се разказва за експертния екип, който седи зад нечувания успех на Дядо Коледа. Решихме да попитаме някои от най-страхотните имена в различни области в България, за да може Дядо Коледа още по-успешно да върши своята работа, а ние да се радваме на истинска Коледа – изпълнена с доброта и уют, и да му помагаме през цялата година.