Да, защо не. Може да реши да използва доброто ни географско разположение и да си създаде една междинна база, за разпределяне на подаръците. Разбира се, че може. Ако реши да го направи, ще има нужда от експертен съвет. От човек, който добре познава пазара на имоти и може да го посъветва какво да търси и къде. Ние решихме да изпреварим събитията и да дадем съвета на Дядо Коледа, като се обърнахме към Елена Константинова - тя работи в агенция Адрес Недвижими Имоти – най-голямата компания в България с 20-годишна история в бранша. Попитахме я: Какво трябва да знае Дядо Коледа, ако реши да си купи дом в България и какво би го посъветвала?

Елена Константинова: Препоръчвам на Дядо Коледа да се потопи във великолепието на просторните нови домове в полите на Витоша, с фантастични панорамни гледки и достатъчно пространство за неговата шейна и еленчета. Днес пазарът е щедър и в състояние да задоволи капризите и на най-взискателните членове от семейството. С удоволствие ще сбъдна желанието на Дядо Коледа за нов дом, когато ми позвъни!

 


В книгата “Автобиографията на Дядо Коледа” се разказва за експертния екип, който седи зад нечувания успех на Дядо Коледа. Решихме да попитаме някои от най-страхотните имена в различни области в България, за да може Дядо Коледа още по-успешно да върши своята работа, а ние да се радваме на истинска Коледа – изпълнена с доброта и уют, и да му помагаме през цялата година.