Ивелина Атанасова e една от водещите дами в новите медии. Нейният плам и усилия са насочени към онлайн медията за интернет бизнес, социални медии и събития - NewTrend.bg. Освен с правенето на медията тя е и маркетинг консултант. Страстен привърженик на социалните медии и маркетинга в социалните медии, както и неговото приложение в корпоративния бизнес. А ние я потърсим, за да се присъедини към екипа от експерти на Дядо Коледа. Попитахме я: Кои са новите тенденции, които Дядо Коледа не трябва да изпуска?

Ивелина Атанасова: Може би най-после Дядо Коледа трябва да погледне делово на пазара и да превърне хобито си в (целогодишна) професия. Пък и с тези бисквити и мляко, които го чакат по нощните шакфчета срещу подаръците, ще го разболеем от диабет човека. Дали не е време Дядо Коледа да открие свой онлайн магазин.
Тенденциите показват ръст в онлайн търговията в световен мащаб, SaaS платформите ще му помогнат да стори това без да е необходимо да разбира от ИТ, а името му е вече изграден бранд – Дядо Коледа със сигурност знае как се прави добър маркетинг, нещо толкова важно, за да вървят продажбите.

В книгата “Автобиографията на Дядо Коледа” се разказва за експертния екип, който седи зад нечувания успех на Дядо Коледа. Решихме да попитаме някои от най-страхотните имена в различни области в България, за да може Дядо Коледа още по-успешно да върши своята работа, а ние да се радваме на истинска Коледа – изпълнена с доброта и уют, и да му помагаме през цялата година.