Не знаем дали си давате сметка, но повечето хора знаят много малко за ПР професията. Това може да се улови в учудения поглед на не дотам запознат човек, когато те е попитал: “С какво се занимаваш?”, а ти му отговаряш, че работиш като ПР специалист, в ПР агенция. След този отговор ситуацията се превръща в малка и тиха психологическа война. Човекът отсреща се чуди как да попита какво е това, без да излезе невежа, а ти започваш да се чудиш как да отговориш на въпроса му, така че хем да не излезе, че се префърцунваш и високомерничиш, хем и да те разбере.

Е, за да не ви се налага да изпадате в такова положение (и от двете страни), ви предлагаме книгата “Всичко, което трябва да знаете за ПР“. Така дори и да сте едно от главните действащи лица в подобна ситуация, вие вече ще сте наясно с отговорите, още преди да са ви задали въпросите. А като заговорихме за отговорите, е хубаво да знаете още, че в книгата ще намерите много от тях, за да сме по-точни – ще разберете отговорите на повече от 500 въпроса за ПР. Надяваме се, че това е една задоволителна бройка, с която няма как да не се обясни понятието и професията ПР.

Отделно, че информацията, която дава книгата ще ви разясни напълно дейността на ПР специалистите. Каква е дефиницията на ПР? Какво е имидж? Кой отговаря за идентичността? Каква е разликата между имидж и репутация? Може ли ПР да промени печалбите на фирмата? Възможно ли е човек сам да се научи да прави ПР? Как ПР може да ни приближи още повече до клиентите? Колко голям трябва да бъде ПР отделът, за да сме сигурни в успеха? Може ли всеки да прави ПР? Трябва ли да станете знаменитост, ако се занимавате с ПР? И още куп други въпроси, които ще ви приближат към по-доброто разбиране на ПР и неговата същност.

Четете внимателно, за да може да отговаряте адекватно!