Днес се навършват точно 120 години от раждането на Едуард Бернайс – бащата на ПР. И понеже за нас това е светла дата, решихме да ви предизвикаме да я отпразнувате заедно с нас. Предлагаме ви подарък – подобаваща отстъпка за покупката на книгата Бащата на манипулацията. Иска ни се да ви подарим 120%, но на практика е невъзможно, затова ви предлагаме 20% отстъпка от коричната цена на книгата, която описва живота и работата на един от най-великите професионалисти в ПР бранша.


Всички, които поръчат книгата Бащата на манипулацията до края на седмицата (неделя 27 ноември), освен че ще получат специална цена, ще научат кой и каква закуска е сложил на масата на американците, защо жените ни пушат днес и как се налага сапун, който няма никакви изгледи да бъде ползван някога. И повярвайте, техниките използвани за реализирането на тези предизвикателни задачи са иновативни и безотказни, и важат и днес.


Мнозина казват за Едуард Бернайс, че именно той е основоположник на професията Public Relations. Той пръв налага термина и работи усилено върху експлоатацията му. Но повече за това ще научите в книгата, която за някои от екипа ни е настолно четиво. :)

Но преди да прочетете книгата ви предлагаме това видео, което ще ви въведе в света на Бернайс:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=CFXLLopp8jc]