Винаги сме смятали, че е въпрос на чест да предложиш не само добра книга, но и добра книга с добра корица. Затова всяка книга има своя българска корица, зад която стои име на творец или на агенция, доказала се със своята креативност и талант.

Мисирков/Богданов

Най-новата ни корица е подарък от много близки наши приятели – Мисироков & Богданов, които успяха да уловят, както винаги го правят, точното послание на книгата. Те са част от екипа зад невероятните филми ”Георги и Пеперудите” и “Проблемът с комарите и други истории“, зад толкова много изложби и клипове, че няма да можем да ги опишем тук всичките. Корицата е достийна за библията на ПР! Вие какво мислите?

Ето кой направи корицата на първото издание на “Ефективният ПР”.

kolio2Кольо Карамфилов – Той като на шега, нарисува окото, което изпълни първата корица на първата ни книга – първото издание на библията на ПР – „Ефективен ПР”.

За него думата художник не е достатъчна. Много повече му подхожда определението „артист”, в цялата пълнота на тази дума. Той рисува картини, прави инсталации, декори и какво ли още не. Само този, който не го познава, не е влюбен в творчеството му.

окото